Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CineBieb – The Biggest Little Farm

5 november 2021 | 20:00 - 22:00

€8,50

THE BIGGEST LITTLE FARM

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd…

In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem.
Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Geen probleem, slakken zijn het favoriete hapje van de eend. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde.

De film toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van deze zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

The Biggest Little Farm wordt georganiseerd in samenwerking met CRAS, Bibliotheek Smilde en Duurzaam Bovensmilde.

Locatie: het Dorpshuis, ingang Beukenlaan

Dit evenement is al geweest. Bekijk onze actuele evenementenagenda.

In het kader van de corona maatregelen willen we iedereen echter verzoeken de kaarten zoveel mogelijk online te bestellen.
Via “Bestel kaarten” heeft u de keuze te betalen via iDeal of “betalen aan de kassa”.
Bij betalen via iDeal ontvangt u per e-mail een bevestiging van de transactie. Dit is uw toegangskaart.
Bij de keuze “betalen aan de kassa”, liggen uw online gereserveerde kaarten dan voor aanvang van het evenement klaar bij de kassa. U kunt zowel contant als met PIN betalen.

We vragen iedereen de geldende corona maatregelen in acht te nemen!

Gegevens

Datum:
5 november 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Dorpshuis Smilde
Beukenlaan 1A, ingang Beukenlaan
Smilde, 9422ES Nederland
+ Google Maps

Organisator

CRAS, Bibliotheek Smilde en Duurzaam Bovensmilde