CONCERTEN

 

Aan het begin van een nieuw seizoen van CRAS gaat muziek deel uitmaken van ons culturele aanbod.

Muziek voor een breed publiek. Americana, covers, folk, singer songwriters maar ook klassieke muziek staan op het toekomstige programma.

En muziek op verschillende podia. We richten ons op de Koepelkerk voor grotere optredens met veel publiek. Voor de kleinere, meer intieme uitvoeringen maken we gebruik van “de Nieuwe Bentepol “ in Hoogersmilde of één van de kleinere zalen van het “Kompas” in Smilde.

Verder streven we naar een samenwerking met het CultuurPodium in Bovensmilde in de programmering van klassieke muziek.

Via deze site is het mogelijk om online kaarten te reserveren voor een optreden. Na betaling volgt een bevestiging via e-mail, welke geldt als toegangsbewijs.

We hopen hiermee veel inwoners van “de Smildes” een plezier te doen en staan natuurlijk altijd open voor suggesties over te programmeren muziek.

23 februari- The Mississippi Kings

Deltablues met een complete band? Dat zijn de Mississippi Kings! Een verzengende slidegitaar en grommende mondharmonica in combinatie met een strakke en solide ritmesectie.

Opgericht in 2013 en bestaande uit ervaren muzikanten met een grote liefde voor de blues.

Dit evenement is al geweest.

24 maart – Concert – Popkoor Yes

Een enthousiast popkoor uit Eelde-Paterswolde Zij zingen bekende popsongs bestaande uit meest recente nummers afgewisseld met oudere nummers. Wat voorop staat bij dit popkoor is gezellig samen plezier in het zingen en swingen, maar natuurlijk streven zij ook naar goede kwaliteit.

Dit evenement is al geweest.

13 april – Concert – Dallas Burrow

Dallas Burrow is een Texaanse Americana-artiest, die liedjes schrijft in de traditie van zijn voorbeelden Townes van Zandt, Guy Clark & Steve Earle. Zijn debuutalbum, Southern WInd werd opgenomen in Nashville en bereikte nummer 25 in de UK Americana Chart en nummer 4 in de Amerikaanse Alt-Country Chart.

Dit evenement is al geweest.