CONCERTEN

 

Aan het begin van een nieuw seizoen van CRAS gaat muziek deel uitmaken van ons culturele aanbod.

Muziek voor een breed publiek. Americana, covers, folk, singer songwriters maar ook klassieke muziek staan op het toekomstige programma.

En muziek op verschillende podia. We richten ons op de Koepelkerk voor grotere optredens met veel publiek. Voor de kleinere, meer intieme uitvoeringen maken we gebruik van “de Nieuwe Bentepol “ in Hoogersmilde of één van de kleinere zalen van het “Kompas” in Smilde.

Verder streven we naar een samenwerking met het CultuurPodium in Bovensmilde in de programmering van klassieke muziek.

Via deze site is het mogelijk om online kaarten te reserveren voor een optreden. Na betaling volgt een bevestiging via e-mail, welke geldt als toegangsbewijs.

We hopen hiermee veel inwoners van “de Smildes” een plezier te doen en staan natuurlijk altijd open voor suggesties over te programmeren muziek.

Afbeelding Mississippi Countryband

1 oktober – Missisippi Country Band

Mississippi is een countryband in de breedste zin van het woord. Deze 5 heren en 1 dame, afkomstig uit het noorden van het land, staan met veel plezier samen op het podium. De band speelt zeer gevarieerde muziek, van traditionele country (denk aan bijvoorbeeld Merle Haggard) tot aan moderne pop/rock country (zoals Sugarland en Ilse de Lange). Kortom, van alles, als het maar country is.

 

Afbeelding Affiche Smilleger Roet

7 en 8 oktober – Smilleger Roet

Muziektheater voor en door Smillegers.

Smilleger Roet
Een levend verleden

De tekst is gebasseerd op verhalen uit de historie van de Smildes