CONCERTEN

 

Aan het begin van een nieuw seizoen van CRAS gaat muziek deel uitmaken van ons culturele aanbod.

Muziek voor een breed publiek. Americana, covers, folk, singer songwriters maar ook klassieke muziek staan op het toekomstige programma.

En muziek op verschillende podia. We richten ons op de Koepelkerk voor grotere optredens met veel publiek. Voor de kleinere, meer intieme uitvoeringen maken we gebruik van “de Nieuwe Bentepol “ in Hoogersmilde of één van de kleinere zalen van het “Kompas” in Smilde.

Verder streven we naar een samenwerking met het CultuurPodium in Bovensmilde in de programmering van klassieke muziek.

Via deze site is het mogelijk om online kaarten te reserveren voor een optreden. Na betaling volgt een bevestiging via e-mail, welke geldt als toegangsbewijs.

We hopen hiermee veel inwoners van “de Smildes” een plezier te doen en staan natuurlijk altijd open voor suggesties over te programmeren muziek.

Afbeelding Martijje CD cover 'Zicht' v2 vierkante cover

15 oktober- Martijje Lubbers

De Drentse taal is de rode draad van haar carrière als zangeres.

Zelf zegt ze daar over: “Drents is een warme, zangerige taal die goed combineert met muziek. Ik vind het fijn om het Drents van nu te combineren met eigentijdse muziek.

Afbeelding band Simpel Zat

3 november – Concert – Simpel Zat Band

Ook in dit nieuwe seizoen presenteren wij de band Simpel Zat uit Bedum. Sinds 1986 uitgegroeid tot een unieke vijfkoppige band. Dit jaar treden ze voor het laatst op en zetten een punt achter hun 37-jarige carrière. 

“Een band van muziekvrienden die al jarenlang op eigen wijze covers speelt van nummers vanaf de jaren zestig tot heden.”